برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

۴ خصوصیت مشترک موفق ‌ترین افراد دنیا

اگر به دنبال موفقیت هستید و تصمیم گرفته‌اید که از زندگی تکراری خود خارج شده و به اهدافتان برسید، احتمالا در مورد افراد موفق و خصوصیات آنها مطالب زیادی خوانده‌اید. اما سبکتو در این مطلب ۴ خصوصیات مشترک موفق ‌ترین افراد دنیا را معرفی می‌کند که شما برای رسیدن به هر هدفی باید این خصوصیات را در خودتان نهادینه کنید. شاید بتوان گفت این خصوصیات، پایه‌ای برای دیگر ویژگی‌های افراد موفق است و اگر بتوانید آنها را تبدیل به عادت خودتان کنید شما هم می‌توانید به موفق ‌ترین افراد دنیا بپیوندید.

۱. توجه به جزییات

به طور کلی موفق ‌ترین افراد دنیا جزییات را به اندازه کلیات، بزرگ و مهم می‌بینند. در کتاب اثرمرکب می‌خوانیم که رفتارهای کوچک و بی‌اهمیت می‌تواند نتیجه‌ای بزرگ و شگفت‌انگیز به همراه داشته باشند. یکی از بهترین نمونه‌ از افرای که چنین خصوصیاتی داشته، استیو جابز است. او از کنار هیچ موضوعی به راحتی نمی‌‌گذشت و همین جزییات بود که آیفون را در مرحله معرفی منحصربه‌فرد کرد. توجه به جزییات یعنی هیچ کاری برای شما بی‌اهمیت نباشد، حتی ساده‌ترین آنها.

البته باید دقت کنید که در آن افراط هم نداشته باشید. چرا که افراط در جزییات می‌تواند شما را در راه رسیدن به هدفتان خسته کند و از طرفی اگر بخش زیادی از فکرتان را درگیر جزییات کنید، تمرکزتان را از هدف اصلی از دست می‌دهید.

۲. پیشرفت مستمر

موفق‌ ترین افراد دنیا هیچ لحظه‌ای را برای یادگیری از دست نمی‌دهند. برای آنها زمان، واقعا نقش طلا را دارد و باور دارند که اگر به سرعت گذر زمان، چیزهای جدید یاد نگیرند هرگز نمی‌توانند جز افراد موفق باشند. در مقاله سبک زندگی مارک زاکربرگ اشاره کردیم که او در سال ۲۰۱۵ چالشی برای خودش طراحی کرد که هر هفته ۲کتاب جدید را به طور کامل بخواند.

بیشتر بخوانید:   لازم نیست همه نقاط ضعف‌مان را بهبود دهیم

البته پیشرفت شخصی می‌تواند برای هر شخصی یک معنای خاص داشته باشد. مثلا شما می‌توانید با یادگیری یک نرم‌افزار در طی ۲ ماه هم از نظر کاری پیشرفت کنید و هم احساس رضایت نسبت به خودتان داشته باشید. چیزی که در این قسمت مهم است، این است که این پیشرفت را به شکل مستمر ادامه دهید نه اینکه یک دوره خاصی را طی کنید و بعد دیگر ادامه ندهید.

برای این کار می‌توانید یک برنامه‌ریزی یک ساله برای خودتان داشته باشید. حرفه‌هایی که دوست دارید یاد بگیرید را لیست کنید و برای هر کدام یک بازه زمانی مشخص کنید و طی یکسال آنها را به نتیجه برسانید. با این کار علاوه‌بر اینکه چندین حرفه جدید یاد گرفته‌اید و از خودتان راضی هستید، عادت یادگرفتن را هم در خودتان نهادینه کرده‌اید و یک قدم به موفق‌ ترین افراد دنیا نزدیک‌تر شده‌اید.

۳. استانداردهای شخصی بالا

موفق ترین افراد دنیا

موفق‌ ترین افراد دنیا، هرگز برای خودشان به کم قانع نیستند. آنها خودشان را دست کم نمی‌گیرند و باور دارند که آدم‌های مهمی هستند و در نتیجه همیشه به دنبال بهترین‌ها برای خودشان هستند. قبل از هرچیز لازم است که استانداردهایی برای خودتان تعریف کنید. به چه چیزی می‌خواهید برسید؟ می‌خواهید مدیرعامل یک شرکت بین‌المللی باشید؟ می‌خواهید بهترین برنامه‌نویس ایران باشید؟ یا می‌خواهید یک هنرمند سرشناس شوید؟ برای رسیدن به اهدافتان لازم است که شخصیتی مشابه با هدفتان داشته باشید و این شخصیت از استانداردهایی می‌آید که شما برای خودتان تعریف کرده‌اید.

دارن هاردی در کتاب اثرمرکب می‌گوید برای اینکه به هدفی برسید، لازم است که شبیه به آن شوید. موفق ‌ترین افراد دنیا شبیه به اهداف‌شان شدند تا آنچه می‌خواهند را بدست آورند. فرض کنید که می‌خواهید بهترین مدیر روابط عمومی در سازمان‌تان باشید، این فرد چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟ آنها را لیست کنید برای خودتان اهداف شخصی تعریف کنید. وقتی شما استانداردهای شخصی‌تان را بالا ببرید، در نظر دیگران هم جایگاه بالاتری پیدا می‌کنید.

بیشتر بخوانید:   ۵ توصیه برای موفقیت از چاک دیویس برنده جایزه کارآفرین ۲۰۱۴

۴. انضباط شخصی

تقریبا تمام افراد موفق دنیا باور دارند که اگر انضباط شخصی نداشتند، هرگز به جایگاه امروزشان نمی‌رسیدند. ساده‌ترین نشانه‌ آن هم برنامه‌ریزی‌های روزانه و ماهانه است. آنها هیچ روزی را بدون برنامه‌ریزی شروع نمی‌کنند و در تمام مدت کاملا می‌دانند که چه می‌خواهند و به کدام سمت در حال حرکت‌اند.

از کارهای ساده شروع کنید، مثلا هر روز تخت‌تان را مرتب کنید. همیشه بعد از کار میزتان را مرتب کنید و در طول روز سعی کنید که میزتان را مرتب نگه دارید. باور کنید که میز شلوغ نشان دهنده فعالیت زیاد شما نیست و نمی‌تواند نظر مدیرتان را جلب کند. اگر مدیر پروژه یا یک گروه هستید هر روز یک جلسه ۵دقیقه‌ای راس یک ساعت خاص با‌ آنها داشته باشید. این کار هم به انضباط شما کمک می‌کند و هم به تیمتان برای برنامه‌ریزی بهتر کمک خواهد کرد.