۳ روش ساده برای عقب نماندن از تمرینها و تکلیفها در طول ترم
معمولا ترم را با انگیزه و انرژی شروع میکنیم. اما از آنجایی که این انگیزهها کوتاه مدت بوده و به اندازه یک ترم طولانی دوام ندارد، به مرور انگیزه و نظممان کمتر میشود و بیشتر کارهای خود را عقب میاندازیم. تا جایی که به جای حل کردن تمرینی که موعد تحویل آن دو روز دیگر است، مینشینیم پای تماشای سومین قسمت متوالی از سریال مورد علاقهمان. پس چطور میتوان کل ترم با این تنبلیها مقابله کرد و تا امتحانات پایانی با قدرت ادامه داد؟ در این میکرومقاله از سبکتو، ۳ روش برای عقب نماندن از تمرینها و تمام کردن ترم با همان انرژی اول ترم معرفی میکنیم:
۱. سیستم مدیریت کارهای خود را تنظیم کنید
اولین کار این است که کارهای خود را وارد تقویم یا برنامهای کنید تا فکرتان را درگیر نکند. چرا که انرژی ذهنتان را برای کارهای مهم تری نیاز دارید. برای عقب نماندن از تمرینها و ایجاد سیستم مدیریت کارها، این چند کار را انجام دهید:
اول ترم تقویم خود را پر کنید
این یعنی تمام تاریخهای امتحان، تمرین و تحویل پروژهای که مشخص است را وارد تقویم کنید. همچنین میتوانید کارهای بزرگ و وقتگیر مثل امتحان پایانی یا پروژهها را در طول ترم پخش کنید و زمانی که برای هر کدام در نظر میگیرید را وارد تقویم کنید.
همان لحظه که تکلیفی مشخص شد، آن را در برنامه خود اضافه کنید
به محض آنکه کار جدیدی برایتان مشخص میشود، مثل یک تمرین، آن را وارد تقویم یا برنامهای که در بخش قبل انتخاب کردید، کنید.
فراموش نکنید خود ابزار مهم نیست، مهم راحتی کار با آن برای شماست.
برای منظم ماندن، برنامهتان را هفتگی مرور کنید
مرور منظم باعث میشود متوجه کارهای فوری شوید و از طرفی حواستان به کارهایی که هنوز وقت دارند اما باید از الان شروع کنید هم باشد. برای مرور میتوانید آخر هفتهها کارهایی که کردهاید یا عقب انداختهاید را بررسی کنید و کارهایی که باید در هفته آینده بکنید را به خود یادآوری کنید.
۲. کارها را به بخشهای کوچک قابل انجام تقسیم کنید و به موقع شروع کنید
طبق قانونی در مدیریت زمان:
کارها تا جایی که فرصت انجام داشته باشند، کش میآیند.
حتما شما هم این وضعیت را تجربه کردهاید. مثلا یک ساعت برای انجام کار سادهای در نظر گرفتهاید، با اینکه میدانید آن کار یک ساعت نمیخواهد. اما در نهایت میبینید کل یک ساعت صرف آن کار شد.
برای عقب نماندن از تمرینها باید از این اتفاق جلوگیری کنید. برای این کار دو روش زیر را امتحان کنید:
هر تمرین را به اجزای کوچکتر تقسیم کنید
این کار باعث میشود از استرس انجام کار کم کنید و کمتر در مقابل شروع تمرین مقاومت کنید.
ابتدا تمرین یا پروژه را به بخشهای قابل انجام تقسیم کنید. سپس برای هرکدام موعدی قبل از موعد تحویل اصلی مشخص کنید تا به مرور تمرین را تکمیل کنید.
موعدهای جزئی را همان روزی که تمرین داده میشود، تعیین کنید
برای مثال اگر تمرین حل کردنی دارید، مشخص کردن اینکه باید کجای جزوه را برای حل تمرین بخوانید، تمرین چند سوال دارد و تا روز تحویل تمرین باید روزی چند تمرین حل کنید تا به شب آخر موکول نشود، بیشتر از 5 دقیقه طول نمیکشد. اما باعث میشود همان موقع که ذهنتان آماده است، فرآیند انجام تمرین را شروع کنید و لازم نباشد بعدا دوباره از اول به این فکر کنید که برای انجام تمرین لازم است چه کارهایی بکنید.
۳. هر روز کار کنید
این مرحله، همان مزحلهای است که بیشتر دانشجوها در آن کم میآورند!
وقتی نظمتان به هم خورد و شروع به علامت زدن روی دستتان برای هر کار کردید، اینجاست که از تمام ذهنتان فقط برای یادآوری کارها استفاده میکنید. در حالی که باید تا جای ممکن این حالت را محدود کنید تا بتوانید از ذهنتان برای وظیفههای مهمتری کار بکشید، مثل حل تمرینهای ریاضی.
پس برای عقب نماندن از تمرینها و منظم ماندن، باید هر روز مشغول باشید. یادتان باشد همیشه و در هر زمینهای، کار ساده اما مستمر، بهتر و باکیفیتتر پیش میرود. همچنین استرس کار سنگین یک شبه را هم نخواهید داشت. تمام اینها به این خاطر است که استمرار، جلوی رکود را میگیرد.
رکود یعنی مدتی طولانی بیکار بمانید و بعد به سختی بتوانید خود را دوباره وارد فاز کار کردن کنید.
پس برای جلوگیری از رکود، حتما باید هر روز کار کنید. حتی اگر این کار خیلی جزئی و ساده باشد و تاثیر مستقیمی در تمرین یا امتحان شما نداشته باشد.
برداشتی آزاد از [stag_button url=”https://collegeinfogeek.com/how-to-stop-falling-behind-on-your-homework/#more-16387″ style=”black” size=”small” type=”normal” target=”_self” icon=”” icon_order=”before”]College Info Geek[/stag_button]
دیدگاه ها
1 دیدگاه
✨👌🏼
ارسال دیدگاه