برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

مهارت‌های اجتماعی خودتان را با این ۱۰ عادت ساده افزایش دهید- قسمت دوم

مهارت‌های اجتماعی یکی از مهمترین توانایی‌های ما در زندگی هستند. با تقویت این مهارت‌ می‌توانیم موقعیت‌های کاری و شخصی خوبی برای خودمان بسازیم و از آنها استفاده کنیم. در قسمت اول این میکرومقاله از ۵ عادت ساده که می‌تواند افزایش چشم‌گیری در مهارت‌های اجتماعی شما داشته باشد را معرفی کردیم. با قسمت آخر و ۵ عادت ساده دیگر همراه سبکتو باشید:

۶. صحبت‌های افراد را به خاطر بسپارید

تمام فایده گوش دادن این است که یادتان بماند افراد چه چیزی به شما گفته‌اند. این کار می‌تواند پایه خوبی برای پیگیری (مورد ۸ را ببینید)، ایجاد مکالمه‌های جدید و یا حتی شروع دوستی‌های معمولی باشد. اسامی اعضای خانواده افراد، نام حیوان خانگی‌شان، سرگرمی‌ها، جزئیات کاری، حوزه‌هایی که به آنها علاقه‌مند هستند و بطورکلی هر چیزی که می‌توانید را به خاطر بسپارید. زمانی که مردم متوجه می‌شوند شما واقعا به حرف‌هایشان گوش کرده و صحبت‌هایشان را به یاد دارید، تحت تاثیر قرار می‌گیرند. با این روش می‌توانید خود را از بقیه متمایز کنید. (زیرا اکثر مردم بدون اینکه توجهی به حرف‌های دیگران داشته باشند، فقط صبر می‌کنند تا نوبت‌شان شده و حرف بزنند.)

۷. هر سکوتی را با حرف زدن پر نکنید

مکالمات مثل یک خیابان دوطرفه هستند، با این حال هیچ اشکالی ندارد که برای پایان دادن به مکالمه از عباراتی مثل “با حال بود” یا “دقیقا همینطور است” استفاده کنید، حتما که نباید در پایان حرف طرف مقابل یک داستان دیگه اضافه کنیم، جواب بدیم یا نظرمان را بیان کنیم. می‌توانید سرتان را به نشانه تایید تکان دهید یا حتی ساکت بمانید. وقتی در جایی هستیم که مردم دست از صحبت کردن بر نمی‌دارند، احساس می‌کنیم که انرژیمان تخلیه شده و نیاز داریم با تنها شدن خودمان را شارژ کنیم.

بیشتر بخوانید:   اهداف غیرمهم‌تان برای سال ۹۹ را بنویسید

مهارت‌های اجتماعی خودتان را با این ۱۰ عادت ساده افزایش دهید

۸. پیگیری

اکثر مردم فکر می‌کنند که مهارت‌های اجتماعی یعنی بدون ترس به دیگران نزدیک شوند و سپس با آنها مکالمه‌ای را آغاز کنند، اما این اشتباه است. این فقط شروع یک ارتباط است. قدرت واقعی ارتباطات در پیگیری است و روابط هم به طور کلی اینگونه شکل می‌گیرند. این کار یک ماراتن است نه یک مسابقه دو سرعت. سعی کنید علایق کسی را که ملاقات کرده‌اید را به خاطر بسپارید (مورد ۶) و برای آنها لینک‌هایی از مقاله،کارگاه‌های آموزشی و یا پادکستی که مرتبط با علایقشان است، بفرستید. یا حتی بهتر، سعی کنید هنگام مکالمه پیشنهادات موثری به آنها دهید و قول دهید که راهکارها یا کسانی که به شما معرفی کرده‌اند را پیگیری می‌کنید و حتما هم اینکار را انجام دهید. این موضوع نشان می‌دهد که شما دلسوز، سخت‌کوش، با پشتکار و قابل اعتماد هستید. چند بار برای شما پیش آمده که کسی قول انجام کاری را بدهد و هیچ وقت انجام ندهد؟ هزاران بار! بنابراین افرادی که پای حرفشان میمانند بسیار کمیاب و ارزشمند هستند.

۹. بدانید کی وقت رفتن است

بد برداشت نکنید اما هیچ کس دلش نمی‌خواهد که ساعت‌ها با شما حرف بزند. پس سعی کنید مکالمه خوبی داشته باشید و سپس به آن پایان داده و به راه خود ادامه دهید.

۱۰. عشق حلال مشکلات است

عشق عنصر کلیدی است. کمی خنده‌دار به نظر می‌رسد که چطور همه ما دنبال راه‌های میانبر برای رسیدن به مهارت‌های اجتماعی هستیم در حالی که بهترین روش عشق است. مردم را دوست داشته باشید، به آنها احترام بگذارید، تحسینشان کنید، به چیزهایی که برای اطرافیانتان اتفاق می‌افتد توجه کنید و از آنها تعریف کنید. بهترین ویژگی‌هایشان را ببینید، مردم را ببخشید و آنها را قضاوت نکنید، کمکشان کنید و بطور کل تمام عشقتان را صرف پیرامون خود کنید. عشق بورزید تا تمام این ایده‌ها تبدیل به اصلاحاتی کارساز شوند.

بیشتر بخوانید:   تعهد به یادگیری کلید موفقیت و توسعه فردی