برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

۵ اشتباه رایجی که هر فریلنسر تازه‌کار مرتکب می‌شود

معمولا فریلنسر‌‌های مستعدی به خاطر راهکارهای سنتی و معمولا اشتباه، مسیر شغلی خود را نابود می‌کنند. مطمئن باشید چیزهایی که در مورد فریلنسری شنیده‌اید یا باور دارید الزاما درست نیستند و ممکن است باعث شکست یا نا امیدی شما شوند. اگر شما هم یک فریلنسر تازه‌کار هستید یا می‌خواهید وارد این مسیر شوید، ابتدا این ۵ اشتباه رایج را در این میکرومقاله سبکتو بخوانید تا با قدم‌های محکم‌تری آرزوهای خود را دنبال کنید:

برای اینکه سفارش بگیرید پایین‌ترین قیمت را اعلام کنید

قیمت پایین اعلام کردن براب یک پروژه شاید دلیل اول و اصلی شکست خوردن شما به عنوان یک فریلنسر باشد. معمولا باور این است که اگر با تجربه خود در رقابت برنده نمی‌شوید، پس باید قیمت رقابتی ارائه دهید. این کار ظاهرا منطقی به نظر می‌رسد، اما چیزی که از آن غافل می‌شوید این است که درست مثل تیر زدن به پای خودتان است. چرا؟ چون کارفرماهای خوب فریلنسرهای ارزان را انتخاب نمی‌کنند، چرا که به نظرشان این کار دردسر دارد. پس با قیمت‌های پایین، مشتری‌های دردساز جذب خواهید کرد. همان مشتری‌هایی که تکلیفشان با خودشان هم معلوم نیست و شما را هم وارد همین مسیر خواهند کرد.

علاوه بر این، آدم‌ها به طور پیش‌فرض قیمت بالاتر را معادل با کیفیت بالاتر در نظر می‌گیرند.

فریلنسر تازه‌کار باید ۷/۲۴ مشغول تبلیغ کردن خود باشد تا مشتری پیدا کند

این طرز فکر نه تنها شما را خسته و گاهی نا امید می‌کند، بلکه باعث می‌شود وقت‌گیرترین انتخاب ممکن را داشته باشید. این کار درست مثل کسی است که به جای استفاده ار اپ مسیریابی گوشی‌ هوشمند، از نقشه کاغذی استفاده کند چون ظاهر نقشه کاغذی را بیشتر دوست دارد.

بیشتر بخوانید:   خانومانه؛ چالش هایی که خانم‌ها در مسیر شغلی خود با آن روبرو می‌شوند

به جای این کار روی تصویر کلی تمرکز کنید، یعنی انتخاب روش‌هایی که بیشترین وقت را برای شما ذخیره می‌کنند. می‌توانید از سرویس‌های تبلیغاتی یا سایت‌های فریلنسری استفاده کنید. هر روشی که انتخاب می‌کنید، به یاد داشته باشید که زمان و انرژی هم هزینه محسوب می‌شوند.

فریلنسر باید سالها تجربه داشته باشد تا بتواند پروژه بگیرد

معمولا دو دسته از افراد این حرف را می‌زنند:

  1. افرادی که اعتماد به نفس پایینی دارند و خودشان جسارت شروع کردن را ندارند.
  2. فریلنسرهای دیگری که نمی‌توانند مشتری پیدا کنند و از پیدا شدن رقیب می‌ترسند.

حالا که متوجه این نکته شدید، هیچ‌وقت این طرز فکر را جدی نگیرید. هیچ‌کس نمی‌تواند ادعا کند که توانایی‌های مورد نیاز برای فریلنسر بودن را ندارد. چرا که همه می‌توانند حداقل از عهده یک تحقیق اینترنتی، پاسخ‌گویی به تلفن و فرستادن ایمیل بربیایند. فکر می‌کنید به همین سادگی نیست؟ همین حالا یک سایت پروژه‌های فریلنسری را باز کنید و خودتان ببینید!

بهترین راه این است که سراغ مهارتی بروید که مردم حاضر باشند برای آن پول بپردازند. حتی اگر این کار را نمی‌کنید، با کاری که شما را مشغول کند شروع کنید. شاید در ابتدا درآمد بالایی نداشته باشید، اما اعتماد به نفس کافی برای ادامه مسیر را در شما ایجاد خواهد کرد.

۵ اشتباه رایجی که هر فریلنسر تازه‌کار مرتکب می‌شود

فریلنسر تازه‌کار نباید سراغ سایت‌های فریلنسری برود

اگر واقعا کار کردن با این نوع سایت‌ها را دوست ندارید، تصمیم با شماست، می‌توانید هر مسیری که احساس می‌کنید به نفع‌تان است را انتخاب کنید. اما اگر به خاطر پیش‌داوری امتحان نمی‌کنید و انتخاب مطمئن‌تری هم برای جذب مشتری ندارید، کار خود را سخت‌ می‌کنید.

بیشتر بخوانید:   راهنمای راه اندازی کار در منزل

تنها اگر رویکرد اشتباهی داشته باشید در چنین سایت‌هایی شکست خواهید خورد. پس همیشه با انتخاب پروژه‌های درست و دستمزد‌های منطقی کنترل را به دست بگیرید و نهایت استفاده را از امکانات این سایت‌ها ببرید.

فریلنسر تازه‌کار باید رایگان کار کند

شاید شرایطی باشد که این کار منطقی باشد، اما در اکثر مواقع باید از این کار خودداری کنید. بدون مزد کار کردن زمانی منطقی است که تجربه با ارزشی در مقابلش به دست آورید. اما اگر به اسم کارآموزی، از خود بیگاری می‌کشید و فکر می‌کنید در حال کسب تجربه هستید؛ باید بپذیرید که چنین رویکردی درست نیست. شما بیشتر از آنچه فکرش را می‌کنید، ارزش دارید. پس تمام خدماتی که ارائه می‌دهید را به بهانه‌ی رزومه ساختن رایگان تحویل ندهید.

در تمام مسیر شغلی خود به یاد داشته باشید که فقط در مقابل دریافت تجربه و مشاوره‌های با ارزش حاضر به کار رایگان شوید.