برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

می‌خواهید استارتاپ راه‌اندازی کنید؟ ۶ صنعت ناب برای ورود

در تمام تعریف‌های آکادمیک برای استارتاپ‌ها یک نقطه مشترک وجود داره و آن “نوآوری” است. کارآفرینان و کسانی که می‌خواهند یک استارتاپ راه‌اندازی کنند به دنبال ایده‌های نو و صنعت‌های رو به پیشرفت هستند. اما برای سرمایه‌گذاران مهم است که این ایده کارآفرینانه در چه صنعتی است و چشم‌انداز آن به چه صورت است. با توجه به ضریب نفوذ اینترنت در کشور، صنایع مختلف در حال تحول هستند به طور مثال ببینید اسنپ و تپسی با صنعت تاکسیرانی چه کرده‌اند؟ یا اسنپ‌فود با سفارش غذا از بیرون چه کار کرد؟ سوالی که پیش می‌آید این است که چه صنایعی پتانسیل تغییر یا ورود استارتاپ‌ها را دارد؟ با سبکتو همراه باشید تا چندتا از این صنایع را معرفی کنیم:

۱. خدمات پزشکی

نیاز به خدمات و سرویس‌های مرتبط با پزشکی در چند سال اخیر رشد چشمگیری داشته‌اند، به طوری که تا انتهای سال ۲۰۲۰ رشدی حدود ۴۰درصد را تجربه خواهند کرد. این رشد زیاد رابطه مستقیمی با افزایش گجت‌ها و اپ‌های موبایل دارد و از سمت دیگر ویروس کرونا و تغییر سبک زندگی مردم، احتمالا تاثیر زیادی روی آن داشته باشد. امروزه می‌بینیم که در ایران هم استارتاپ‌های این حوزه به سرعت در حال شکل‌گیری و افزایش هستند. اما هنوز هم این حوزه برای ایده‌هایی که نه تنها نیازی در مردم را رفع می‌کنند، بلکه خدمات بهتری هم می‌دهند جا دارد.

۲.خدمات مربوط به موشن کپچر

موشن کپچر

امروزه در ساخت بیشتر انیمیشن‌ها از Motion Capture استفاده می‌کنند، به این صورت که کاراکتر انیمیشن مورد نظر ساخته می‌شود و بعد در استدیو با نصب سنسورهایی به بدن بازیگران آنها نقش بازی کرده و به شخصیت انیمیشن جان می‌بخشند. اما در چند سال اخیر با ورود وسایلی مانند کینکت مایکروسافت هزینه‌های استفاده از این سرویس‌ها به شدت کاهش یافته و نیاز به سنسورها در حال حذف شدن است. این فرصت مناسبی برای استارتاپ‌ها است تا با استفاده از بستر به وچود آمده خدمات خود را در زمینه موشن کپچر که علاوه‌بر سینما و انیمیشن، در پزشکی هم کاربرد دارد ارائه کنند. این بازار با رشد ۴۳ درصدی روبرو خواهد شد.

بیشتر بخوانید:   چگونه بازخورد صادقانه دریافت کنیم؟

۳. بازی‌های آنلاین گروهی بر بستر شبکه‌های اجتماعی

در حال حاضر با توجه به محدودیت‌هایی که ویروس کرونا ایجاد کرده و تقریبا جهان را به قرنطینه برده، بازی‌های گروهی آنلاین به شدت پرطرفدار شدند و هر روز بیشتر به مخاطبان آنها افزوده می‌شود. از سمت دیگر شبکه‌های اجتماعی جای خودشان را در زندگی مردم باز کرده‌اند و تقریبا اکثر افراد یک زمان مشخصی را به ایت شبکه‌های اجتماعی اختصاص می‌دهند. بنابراین اگر ایده‌ای در زمینه بازی یا شبکه‌های اجتماعی دارید، الآن زمان خوبی برای ورود به ایین حوزه و استاده از شرایط است. ب

۴. محصولات آرایشی

ایران یکی از پرمصرف‌ترین بازارهای لوازم آرایشی است و زمان زیادی از آخرین باری که شاهد نوآوری بوده گذشته است. فکر کنید این صنعت به چه ایده نویی نیاز دارد تا مشکل مصرف‌کننده‌ها را برطرف یا نیاز آنها را با سرعت بیشتری حل کند. یادتان باشد بازار لوازم آرایشی سالیانه ۶ درصد رشد دارد.

۵. فین‌تک‌های فعال در زمینه قرض دادن

خوشبختانه بخش بزرگی از استارتاپ‌های ایرانی را فین‌تک‌ها یا شرکت‌های نوپا در زمینه خدمات مالی تشکیل می‌دهند. سیستم‌های بانکی دیگر خیلی قدیمی شده‌اند و نیاز به یک تغییر بزرگ دارند. نظرتان درباره سیستم‌هایی که افراد در آن بستر وام می‌گیرند چیست؟ این روش تا پایان سال ۲۰۲۰ رشدی حدود ۴۰ درصد را تجربه می‌کند که نشان از بکر بودن و نیاز بالای آن است.

۶.خدمات درمانی شخصی

هرچه پیش می‌رویم خدمات پزشکی و حتی داروها شخصی‌تر می‌شود. دیگر یک نسخه واحد را نمی‌توان برای همه افراد تجویز کرد و از طرف دیگر جامعه از کمبود زمان برای توجه به خود رنج می‌برد اینجاست که باید استارتاپ‌ها حلقه‌های گمشده این دو باشند یعنی اتصال خدمات پزشکی و دارویی شخصی‌سازی شده به افراد. یادتان باشد که این صنعت تا سال ۲۰۲۲ سالیانه ۱۲ درصد رشد خواهد داشت.

بیشتر بخوانید:   اولین شغل افراد فعال در اکوسیستم استارتاپی ایران

نظر شما چیست؟ چه صنعت هایی نیاز به تحول و نوسازی دارند؟

برداشتی آزاد از [stag_button url=”https://www.inc.com/kimberly-weisul/ss/best-industries-bonus-edition.html” style=”black” size=”small” type=”normal” target=”_self” icon=”” icon_order=”before”]inc[/stag_button]