بهترین روشها برای راهاندازی کار آنلاین کدام هستند
کار آنلاین امروزه دیگر کاری عجیب یا مختص به گروه خاصی نیست. شاید اگر ۲۰سال پیش از کار آنلاین صحبت میشد، افراد زیادی بودند که حتی مفهوم آن را به درستی نمیتوانستند درک کنند. اما به لطف پیشرفت تکنولوژی و گسترش استفاده از ابزارهای الکترونیکی امروزه استفاده از ابزارهای اینترنتی کاری عادی است. بسیاری از افرادی که سالها معتقد بودند که برای خرید هر چیزی باید اول آن را از نزدیک دید و لمس کرد و بعد خرید، امروزه بدون نگرانی از دیجیکالا یا انوع سایتهای مختلف خرید میکنند. اما با توجه به شیوع ویروس کرونا، تعریف جدیدتری از کار آنلاین در حال ایجاد شدن است. بسیاری از کسبوکارها با شروع پیک کرونا تصمیم گرفتند که فعالیتهای خودشان را به صورت دورکاری انجام دهند و همین موضوع باعث استفاده گستردهتر از اینترنت و فضای آنلاین شد. این موضوع میتواند یک فرصت عالی برای افرادی باشد که میخواهد یک کار آنلاین راهاندازی کنند. با این میکرومقاله از سبکتو همراه باشید تا بهترین روشهای راهاندازی کار آنلاین را بررسی کنیم.
اگر شما هم این روزها با توجه به کم شدن فعالیتهای کاری و مشکلات اقتصادی در فکر راهاندازی کار آنلاین هستید، باید قبل از شروع هر کاری چند نکته را بدانید:
- کار آنلاین هم مانند هر کار دیگری سختیها و مشکلات خودش را دارد و باید توانایی مقابله با آنها را داشته باشید.
- راهاندازی کار آنلاین بسیار سریعتر از یک کسبوکار سنتی است و هزینه کمتری هم نیاز دارد اما مانند هر کسبوکاری برای رسیدن به درآمدی که مورد نظرتان است باید صبر زیادی به خرج دهید.
- راهاندازی کار آنلاین شاید نیاز نداشته باشد که شما تمام وقتتان را برای آن بگذارید، اما باید حتما یک برنامهریزی دقیق داشته باشید و هر روز حداقل چند ساعت را به آن اختصاص دهید وگرنه کسبوکار شما هرگز به سوددهی نخواهد رسید.
قبلا در میکرومقاله کارآفرینی با سرمایه کمتر از ۱۰میلیون تومان، برخی از کارهایی که میتوانستید راهاندازی کنید را معرفی کردیم، حالا در این میکرومقاله به روشهای راهاندازی کارهای آنلاین میپردازیم.
برخی فکر میکنند که همین الان که در خانه نشستهاند و فکر راهاندازی کار آنلاین به ذهنشان میرسد، میتوانند بلافاصله یک فروشگاه اینترنتی بزرگ شوند، اما حقیقت این است که برای راهاندازی کار آنلاین هم باید مانند هر کار جدی دیگری استراتژی داشته باشید و برنامهریزی کنید. میخواهید چه کاری انجام دهید؟ فکر میکنید که چقدر مشتری دارید؟ و مشتریان شما در چه بازه سنی هستند و اصلا آیا دسترسی راحتی به اینترنت دارند و به آسانی خرید اینترنتی میکنند؟
بررسی کنید در کاری که میخواهید راهاندازی کنید چقدر مهارت دارید؟ آیا از تمام مشکلات و جوانب آن آگاه هستید؟ مثلا میخواهید میوهفروشی آنلاین راهاندازی کنید، آیا برنامهای برای تازه نگه داشتن میوهها دارید؟ اگر میوهای فروش نرفت با آن چه میکنید؟ چه طور محصولات را به دست مشتری میرسانید؟ همه این موارد و بسیاری دیگر چیزهایی هستند که برای راهاندازی کار آنلاین باید به خوبی به آنها فکر کنید و روی کاغذ بنویسید.
حالا اگر به خوبی میدانید که در چه کاری مهارت دارید و میتوانید به درستی آن را راهاندازی کنید، نیاز به بهترین روشها برای کار آنلاین دارید.
کار انلاین را با یک فروشگاه آنلاین شروع کنید
فرض کنیم که کسبوکار شما، پختن انواع کیکها و مرباهاست و شما مهارت بالایی در این زمینه دارید و میدانید چطور محصولات باکیفیت را با قیمت مناسب تهیه کرده و آن را تبدیل به محصول نهایی کنید. برای اینکه کار آنلاین خود را راهاندازی کنید، ابتدا با یک صفحه فروشگاهی ساده که هزینه بسیار کمی دارد شروع کنید. وبسایتهای ایرانی و خارجی زیادی هستند که شما بدون اینکه نیاز باشد برنامهنویسی بدانید، صفحات فروشگاهی با شکلهای مختلف در اختیار شما میگذارند.
از برخی از محصولاتتان عکسهای خوب و با کیفیت بگیرید و صفحه فروشگاه خود را راهاندازی کنید. سعی کنید هر روز به فروشگاهتان سر بزنید و مطالب و عکسهای جدید از محصولاتتان بگذارید تا وقتی خریداران آن را دیدند بدانند که شما به کارتان اهمیت میدهید و فعال هستید و در نتیجه میتوانند به شما اعتماد کنند.
اگر هم مهارتهای لازم برای راه اندازی وبسایت را دارید، میتوانید وبسایت خودتان را راهاندازی کنید. اما برای این کار به چند نکته دقت کنید:
- نامی برای وبسایت خود انتخاب کنید که هم جذاب باشد و هم به راحتی در ذهن مردم باقی بماند. همچنین نحوه نوشتن آن هم باید ساده باشد تا همه بتوانند به راحتی بنویسند. مثلا از کلماتی که o و u در کنار هم دارند خودداری کنید. این کلمات نحوه نگارش متفاوتی دارند و کاربر را گیج میکنند.
- یک وبسایت زیبا و ساده ایجاد کنید اما وسواس به خرج ندهید. افراد زیادی هستند که در دام وسواس میافتند و زمانی را که برای تبلیغات و فروش محصولاتشان باید بگذارند را صرف طراحی میکنند. یادتان باشد که هر زمان دیگری میتوانید کاربری سایتتان را بهبود بخشید.
یک صفحه اینستاگرام ایجاد کنید
کار آنلاین در این دوره بدون صفحه اینستاگرام تقریبا غیرممکن است. البته دقت کنید که این موضوع ارتباط مستقیمی با مشتریان شما هم دارد. یادتان باشد که صفحه اینستاگرام شما هم باید یک استراتژی داشته باشد. نمیتوانید همواره مطالب و عکسهای مختلف بگذارید چون کاربر را گیج میکنید. مهمتر اینکه وقتی دقیقا بدانید که صفحه اینستاگرامتان قرار است چه کار کند، میتواند افرادی که در ابتدا مشتری شما نبودند را هم تبدیل به مشتری کنند.
مثلا اگر کار آنلاین شما پختن انواع کیک و مرباست، میتوانید علاوه بر عکسها و توضیحاتی که در مورد محصولاتتان میگذارید، مثلا ۲روز مشخص در هفته را هم آموزش انواع کیک یا مربا داشته باشید. با این کار افرادی که به دنبال دستورات غذایی مختلف هستند هم به صفحه شما علاقهمند میشوند و میتوانند تبدیل به مشتریان شما شوند.
حتی میتوانید ابتدا با یک صفحه اینستاگرام شروع کنید و بعد سراغ وبسایت بروید، اما گاهی وبسایت یا فروشگاه اینترنتی کار آنلاین شما را جدیتر نشان میدهد.
کار آنلاین امروزه انکار ناپذیر است و بسیاری از کسبوکارهای سنتی هم به سمت آنلاین بودن حرکت کردهاند. شما هم میتوانید کار آنلاین خود را راهاندازی کنید و تبدیل به یک کارآفرین موفق شوید، اما یادتان باشد که هیچ چیز یک شبه اتفاق نمیافتد و برای رسیدن به هر چیزی باید صبوری و تلاش زیاد داشت. یادتان باشد که کاری را به خاطر علاقهای که به آن دارید شروع کنید، نه صرفا درآمد و پول! چون مواقع زیادی پیش میآید که فقط انگیزه و علاقه است که میتواند شما را به ادامه مسیر وادار کند.
دیدگاه ها
1 دیدگاه
مطلبتون عالی بود و من رو به فکر وا داشت
ارسال دیدگاه