برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

۷ عادتی که افراد موفق از آنها دوری می‌کنند

افراد موفق همیشه الگو هستند و سبک زندگی آنها مورد توجه همه قرار می‌گیرد. همیشه می‌بینیم که آنها چه کارهایی انجام می‌دهند و چطور زندگی می‌کنند اما این بار می‌خواهیم با دید متفاوتی موفقیت را بررسی کنیم، این بار می‌خواهیم ببینیم که افراد موفق چه کارهایی انجام نمی‌دهند. در واقع همان قدر که داشتن عادت‌های خوب برای رسیدن به اهدافمان در زندگی مهم است، نداشتن عادت‌های بد یا ترک آنها هم اهمیت زیادی دارد.

با سبکتو همراه باشید تا ۷ عادتی که برای ورود به دنیای موفقیت باید آنها را ترک کنیم را با هم بررسی کنیم:

۱. اهمیت ندادن

اولین عادت افراد موفق اهمیت دادن به تمام مسائل است. آنها هیچ موضوعی را بی‌اهمیت ندانسته و آن را نادیده نمی‌گیرند. افرادی که به دنبال موفقیت هستند به جای اینکه از مشکلات و ناراحتی‌ها فرار کنند، به آنها توجه می‌کنند و سعی در حل آنها دارند. افراد موفق باور دارند که حل مشکلات و مسائل می‌تواند از آنها افراد تواناتری بسازد و این توانایی سرعت رسیدن به اهدافشان را بهبود می‌بخشد.

پس برای اینکه تبدیل به فردی شکست خورده نشویم، در برابر مسائل، به جای اینکه سرمان را مثل کبک زیر برف کنیم، باید با آنها روبرو شویم.

۲. حسادت

افراد موفق یک عادت مهم دارند: آنها خودشان را تنها فرد تاثیرگذار در زندگیشان می‌دانند و باور دارند که آنچه در زندگی پیش می‌آید را خودشان رقم زده‌اند. اما افراد ناموفق به جای اینکه برای رسیدن به خواسته‌هایشان تلاش کنند، سعی می‌کنند تا دستاوردهای دیگران را بی‌ارزش نشان دهند. آنها پیشرفت دیگران را عامل عدم‌موفقیت خودشان می‌دانند. به همین دلیل افراد ناموفق آدم‌هایی همیشه ناراحت هستند که روابط اجتماعی خوب، که یکی از نشانه‌های موفقیت است را ندارند.

بیشتر بخوانید:   چرا کارهای ساده تبدیل به کارهای سخت می شود؟

۳. نفرت

یکی از عادت‌های مهمی که برای رسیدن به موفقیت باید آن را ترک کرد، احساس خشم و نفرت نسبت به دیگران است. افراد ناموفق به واسطه حس حسادت‌شان و اینکه علت عدم موفقیت خود را دیگران می‌دانند، همواره نسبت به آنها یک نفرت یا خشم درونی دارند. این نفرت درونی در مواجه با دیگران به خصوص هنگام کار، ذهن آنها را درگیر می‌کند و باعث به وجود آمدن مکالمات ذهنی مثل: «چرا من کار کنم و سودش به جیب رئیسم برود؟» یا «چرا ساعت کاری من بیشتر از فلان همکارم است؟» و… می‌شود.

همین مکالمات ذهنی انرژی زیادی از مغز را صرف می‌کنند، به همین دلیل افراد ناموفق به جای تمرکز روی کار و اهداف‌شان، دائم شکست و عدم‌موفقیت را تجربه می‌کنند.

۴. توجیه کردن

یکی از بدترین عادت‌هایی که می‌تواند منجر به شکست‌های سنگینی برای افراد شود، توجیه کردن و بهانه آوردن است. وقتی بپذیریم که تمام مسئولیت زندگی به عهده خود ماست و هر آنچه که می‌خواهیم را خودمان باید بسازیم، خواهیم دید که زندگی چقدر زیباتر می‌شود، حالا بهانه‌جویی و توجیه کردن، رفتاری حقیر خواهد بود که تنها از افرادی سر می‌زند که هرگز طعم موفقیت را نخواهند چشید.

دارن هاردی در کتاب اثرمرکب می‌گوید: یکبار دیرتر از ساعت شروع کار به محل کارم رسیدم و برای اینکه توضیح دهم به دفتر رئیسم رفتم و به او گفتم که تصادف وحشتناکی شده بود و من در ترافیک مانده بودم، رئیسم حرف جالبی به من زد و گفت: «اگر من دیشب به تو گفته بودم که در صورتی که فردا ۸ صبح پشت میزت باشی، ۱میلیون دلار به تو پاداش خواهم داد، آیا بازهم ترافیک می‌توانست مانع رسیدن تو شود؟»

بیشتر بخوانید:   چشیدن طعم شیرین زندگی خوب با توسعه‌ی فردی و موفقیت

و من با خودم فکر کردم که قطعا تمام راه را می‌دویدم یا حتی شب جلوی ساختمان شرکت می‌خوابیدم تا صبح دیر نکنم. مدیرم گفت که بهانه و توجیه تنها آینده و اهداف تو را می‌گیرند و از بین می‌برند و برای من تفاوتی نخواهد داشت. هر زمانی که از دست می‌دهی به اندازه ۱میلیون دلار با ارزش است.

۸ عادتی که افراد موفق از آنها دوری می‌کنند

۵. خودنمایی کردن

افراد موفق از به اشتراک گذاشتن داده‌هایشان با دیگران لذت می‌برند و همواره به دنبال این هستند که چیزهای جدید یاد بگیرند. اما برخلاف آنها، افراد ناموفق اطلاعاتشان را هر چند اندک باشد از دیگران مخفی می‌کنند یا در مقابل کسانی که اطلاعات پایین‌تری از آنها دارند، فخر می‌فروشند. افراد ناموفق حاضر به شنیدن دانش دیگران نیستند و همیشه خودشان را بالاتر می‌دانند و به همین دلیل است که همیشه شکست می‌خوردند.

۶. شرمنده کردن

افراد موفق همواره سعی می‌کنند تا رفتار خوبی با دیگران داشته باشند چون آنها می‌دانند که یکی از دلایل مهم در موفقیت روابط اجتماعی و دایره دوستان است. آنها همیشه با دیگران خوش برخوردند و اگر ایرادی در دیگران ببینند، سعی می‌کنند تا آن را به روی‌شان نیاورند. اما افراد ناموفق برای اینکه خودشان را بهتر از دیگران نشان دهند، نقاط ضعف آنها را همیشه یادآور می‌شوند و شرمندشان می‌کنند.

افراد ناموفق فکر می‌کنند با این کار خودشان بهتر و مهمتر نشان داده می‌شوند در حالی که با این کار تنها دوستانشان و مهمتر از آن اعتماد دیگران نسبت به خودشان را از دست می‌دهند.

۷. اتلاف وقت

افراد موفق می‌دانند که هر ثانیه از زندگی‌شان با ارزش است. به همین دلیل برای همه روزهایشان برنامه دارند و مطابق با آن پیش می‌روند تا به اهدافشان برسند. آنها هیچ زمان اضافی را صرف کارهای بیهوده نمی‌کنند. مثلا زاکربرگ یا استیو جابز در خانه‌هایشان تلویزیون نداشتند چون باور داشتند که برنامه‌های آن تنها وقت‌شان را تلف خواهد کرد و هیچ چیز مفیدی به آنها یاد نخواهد داد.

بیشتر بخوانید:   انسان های موفق چه ویژگی‌هایی دارند و چطور آنها را تبدیل به عادت کنیم

افراد موفق هر شب قبل از خواب برنامه روز بعدشان را آماده می‌کنند تا در مسیر درست رسیدن به اهداف‌شان باقی بمانند. برخلاف آنها، افراد ناموفق بیشتر زمانی را می‌توانند صرف توسعه فردی کنند را در شبکه‌های اجتماعی یا سرگرمی با برنامه‌های تلویزیونی می‌گذرانند.

این خود ما هستیم که انتخاب می‌کنیم چه زندگی می‌خواهیم داشته باشیم. عادت‌های کوچک یا حتی بی‌ارزش ما اتفاقات بزرگ آینده‌مان را می‌سازند. پس اگر می‌خواهیم جزء دسته افراد موفق باشیم و از زندگی مطلوب‌مان لذت ببریم، باید عادت‌های درست را در خودمان تقویت کنیم.

برداشتی آزاد از [stag_button url=”https://www.inc.com/bill-murphy-jr/10-things-really-unhappy-and-unsuccessful-people-never-stop-doing.html” style=”black” size=”small” type=”normal” target=”_self” icon=”” icon_order=”before”]INC[/stag_button]