برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

یک روز موفق و پربار شما! + فیلم

تجربه یک روز موفق

به طور معمول همه ما دوست داریم که آدم های موفقی باشیم و روزهای پر انرژی را بگذرانیم، برای همین هم به دنبال مطالب و دستور عمل های مختلف هستیم مثل ۱۰ عادت صبحگاهی برای فوق العاده شدن یا شروع یک روز خوب با یک صبح عالی و…
فست کمپانی، این دغدغه آدم های امروز را پیدا کرد و با تحقیقات و مصاحبه و مطالعه بر روی زندگی آدم های موفق، یک روز از زندگی آنها را با یک انیمیشن جالب به تصویر کشید. با هم این روز را مرور می کنیم:

برای اینکه یک روز موفق داشته باشید باید از شب قبل شروع کنید

قبل از اینکه به رخت خواب بروید لباسی را می خواهید بپوشید چک کنید اگر نیاز به اتو داشت اتو کنید و روی یک چوب لباسی حاضر کنید. با این کار علاوه بر اینکه از زمان صبحتان صرفه جویی کرده اید، دیدن لباس های مرتب بر روی چوب لباسی، آن هم زمانی که درگیر چانه زدن با خودتان برای خواب بیشتر هستید به شما این احساس را می دهد که فرد مهمی هستید و اتفاقات خوب زیادی منتظر شماست، پس راحت تر بیدار می شوید. همچنین اگر همراه خودتان ناهار می برید حتما از شب قبل آن را در ظرف مورد نظرتان بکشید و آماده در یخچال بگذارید. بهترین زمان برای این کار موقع شام است قبل از اینکه غذا بخورید.

ساعت ۶ صبح

زمان بیداری است، اما این بیدار شدن با بقیه روزها متفاوت است، چرا که بلافاصله بعد از بیدار شدن با همان چشم های خواب آلود باید یک کاغذ و خودکار بردارید و هر فکر و ایده خلاقانه ای که به ذهنتان می رسد را بنویسید فکر نکنید که خوب یا کاربردیست یا نه فقط بنویسید.
خب وقتی هر چه در فکر داشتید نوشتید، حالا نوبت بیدار شدن است،ساعت را خاموش کنید و روزتان را شروع کنید.

بیشتر بخوانید:   ۶ نکته افزایش تمرکز برای کارکردن در خانه

ساعت ۶:۳۰

مدیتیشن کنید. مدیتیشن به آرام شدن ذهن و دریافت انرژی مثبت برای کل روز کمک بسیاری می کند علاوه بر اینکه می تواند یک نرمش صبحگاهی هم باشد تا تلافی پشت میز نشینی در طول را در بیاورید و به تناسب اندامتان هم کمک کنید.

ساعت ۷ صبح

الان پر از انرژی هستید پس بهترین زمان برای برنامه ریزی برای کل روزتان است. یک لیست از کارهایی که باید امروز انجام دهید حاضر کنید و برای هر کدام مشخص کنید که حداقل زمان انجام آن کار چقدر است تا تمام کارهایتان را در طول روز بتوانید انجام دهید.

ساعت ۸ صبح

معمولا شرکت ها و ادارات ساعت شروع کارشان ۸ صبح است. پس باید این موقع در محل کارتان حاضر باشید. اگر کسب و کارتان برای خودتان است یا صاحب یک کسب و کار نوپا هستید سعی کنید خودتان را مقید کنید که کارتان را از ۸ شروع کنید.

ساعت ۸:۳۰ صبح

در این ساعت فقط باید یک کار کنید، سراغ اینترنت نروید. معمولا در این زمان ممکن است ارباب رجوع زیادی نداشته باشید یا به قول معروف حس کار کردن نداشته باشید و بخواهید کمی با گشتن در اینترنت یا شبکه های اجتماعی بخواهید وقت بگذرانید در حالی که این بدترین کاری است که در این زمان می توانید انجام دهید. یک نگاه کوچک به ایمیلتان بیندازید اما برای آن وقت نگذارید سعی کنید فقط روی کارتان تمرکز کنید و به لیست کارهایی که باید انجام دهید برسید.

ساعت ۹:۳۰ صبح

یک فنجان قهوه بنوشید، با توجه به اینکه از صبح مشغول کار بودید، احتمالا کمی احساس خستدگی می کنید برای رفع آن و البته احساس خواب آلودگی که ممکن است در هفته های اول داشته باشید یک فنجان قهوه عالی است و می تواند شما را دوباره شارژ کند.

بیشتر بخوانید:   ۵ کار روتینی که افراد موفق و ثروتمند هر روز صبح انجام می‌دهند

ساعت ۹:۴۵ صبح

حالا که دوباره تمرکزتان برگشته تقویم کاریتان را با دقت بررسی کنید، قرار های ملاقات یا اتفاقات خاص را پیدا کنید و برای آن خودتان را حاضر کنید.

ساعت ۱۱ صبح

احتمالا کمی احساس خستگی خواهید کرد، کمی پنجره را باز کنید تا هوای تازه و انرژی بگیرید، اصلا سراغ تلگرام یا اینستاگرام نروید، به جای آن از لیست کارهایتان یک تماس کاری بگیرید یا با کسی ملاقات کنید.

ساعت ۱۱:۱۵

حالا وقت چک کردن ایمیل است. خودتا را سرگرم اسپم های ایملتان نکنید، ایمیل های کاریتان را انجام دهید و البته سعی کنید همیشه اینباکس مرتبی داشته باشید.

۱۱:۳۰ صبح

الان بهترین زمان برای جلسات است، آنچه قرار است در موردش صحبت کنید را دوباره نگاه کنید یا موضوع جلسه را بررسی کنید سعی کنید حتما یک کاغذ و خودکار همراهتان باشد.

ساعت ۱۲ ظهر

موبایلتان را شارژ کنید، شاید به نظرتان این موضوع مهمی نباشد اما در ادامه روز و زمانی که بخشی از کارهایتان را قرار است با موبایل انجام دهید، نداشتن باطری کافی کلافتان خواهد کرد.

ساعت ۱۲:۳۰

وقت ناهار است، حتما سعی کنید ناهار را در فضایی به دور از میز کارتان میل کنید، اگر می توانید از محل کارتان بیرون بروید حتی می توانید با دوستانتان برای ناهار قرار بگذارید یا می توانید در اطراف محل کارتان کمی قدم بزنید تا با انرژی بیشتری راند دوم از روزتان را شروع کنید.

ساعت ۱:۳۰

دوری در محل کارتان بزنید. به همکارانتان سر بزنید و با هم در مورد موضوعات مشترکی که دارید گپ کوتاهی بزنید.

بیشتر بخوانید:   بهین؛ پنج راهکار ساده برای کاهش استرس های روزانه

ساعت ۲:۳۰

یک جلسه کوتاه داشته باشید. در این جلسه سعی کنید تصمیمات مهم نگیرید.

ساعت ۳ عصر

ایمیلتان را چک کنید، باز هم سرگرم اسپم ها نشوید، ممکن است برخی از مشتریانتان پاسختان را داده باشند یا بعد از جلسه نیاز به ایمیل زدن به افراد داخل جلسه باشد.

ساعت ۴ عصر

یک تماس تلفنی کوتاه با مادر یا همسر یا فرزندانتان داشته باشید. صحبت کردن با کسی که دوستش دارید بیشتر از یک لیوان قهوه به شما انرژی می دهد فقط یادتان باشد که یک مکالمه کوتاه باشد.

ساعت ۴:۳۰ عصر

لیست هارهای امروزتان را بررسی کنید، کارهای مانده را انجام دهید و میز و وسایلتان را جمع و جور کنید و کارهای فردایتان را آماده کنید.

ساعت ۵ عصر

لیست قرارهای فردا را چک کنید، اگر لازم است از شرکت بیرون بروید برای آن برنامه بریزید و مجددا آنها را چک کنید تا کنسل نشده باشند.

ساعت ۵:۳۰ عصر

قرارهای ملاقات را بر اساس اولویت مرتب کنید و در لیست کارهای روزانه خود جای دهید.

ساعت ۷

استراحت کنید و نوشیدنی دلخواهتان را بنوشید و با آدم هایی که دوستشان دارید وقت بگذرانید سعی کنید ذهنتان را آرام کنید و از اتفاقات کاری فاصله بگیرید.

ساعت ۱۰ شب

مطالعه کنید، فرقی نمی کند که چه کتابی می خوانید مهم این است که چیزی به شما یاد دهد.

ساعت ۱۱ شب

چراغ ها را خاموش کنید و بخوابید، خوابیدن در یک ساعت مقرر به تنظیم ریتم شبانه روزی بدن کمک می کند علاوه بر اینکه صبح راحت تر بیدار می شوید و روزتان را پر انرژی شروع می کنید.
نظر شما در مورد این برنامه چیست؟چقدر شبیه به این برنامه رفتار می کنید؟چقدر آدم موفقی هستید؟